Lena Larsson

JUST NU

KONSTRUNDAN I HALLAND

Sveriges kanske största och säkert en av väldens bästa Konstrundor. 

Varje år under Kristi Himmelfärdshelgen är det dags för årets stora konstfest i Halland. Från Kungsbacka i norr till Laholm i söder öppnar över 120 konstnärer sina ateljéer för besökare från när och fjärran. Här finns något för alla: måleri, keramik, skulptur, grafik, glas, silversmide, textil, foto och mer än så. Det är dagar fyllda av samtal om skapande och kreativitet.
Konstrundan är inte bara en resa mellan platser där konsten skapas; det är också en resa i landskapet när det är som allra vackrast. Våra verkstäder och ateljéer är spridda över hela Halland, längs kusten, i inlandet och i städerna. Det blir inte bara en upptäcktsresa i skapandets värld utan också i Hallands skiftande natur.
I kartfoldern finns alla konstnärer som deltar i årets konstrunda.
Hämta på våra lokala samlingsutställningar i varje kommun, i ateljéerna, på bibliotek, turistbyråer, museer m fl platser. Du kan också ladda ned foldern  på hemsidan www.konstrundanihalland.se eller spara ner själva hemsidan på din smartphone och använda den som en app. Våra Röda Sjömärken visar vägen till ateljéerna. Min finns på Norra Ringvägen 22c i Frillesås

Målarateljén

Textilateljén